Hjemmeside

 

Hos KvDesign elsker vi at lave nye hjemmesider. Vi skaber kundeoplevelser, og nye universer for vores kunder igennem hjemmesider der fokuserer på dit behov, og opbygingen af siden.

Vores hjemmeside løsninger

Hos KvDesign har vi mulighed for at tilpasse din hjemmeside lige efter dine behov. Ønsker du blot et online visitkort, så kan vi klare det. Ønsker du en side med mere fylde, mere tekst og flere billeder, så kan vi også klare det.

Nedenunder har vi sammensat en række forskellige løsninger som vi tilbyder. Så har du også en mulighed for at få en idé om prisen.

Hvad er prisen for en ny hjemmeside?

Når vi kigger på prisen for din nye hjemmeside, er der en del forskellige faktorer der spiller ind. Her er det blandt andet vigtigt at kigge på, hvor skræddersyet du ønsker den skal være. Skal der være oversættelse på siden, skal den have en prisberegner? Antal funktioner har også en stor betydning for prisen.

Det siger vores kunder

Super godt arbejde med høj kvalitet og meget professionelt design jeg har fået lavet, svarer rigtig hurtigt og er alle pengene værd!

Man kan mærke at de har styr på hvad de laver, når man arbejder sammen med KvDesign.

Jeg har fået lavet flere hjemmesider ved dem, og har været lige tilfreds hver gang.

De har også hjulpet mig med min søgemaskine optimering.

Jannik Emde

Indehaver, PetPaw

Altid god service!

Hos Beslutsom har vi brugt KvDesign flere gange.

Kavliteten er i top.
Ideerne fantastiske!

Det er ikke sidste gang vi bruger KvDesign.

 

Christoffer A. Rimestad

Indehaver, Beslutsom

Ny hjemmeside?

Hvorfor vælge KvDesign?

01

3-måneders gratis service

Efter vi har overleveret hjemmesiden til dig, yder vi gratis service i 3 måneder efter. Det betyder, at hvis du har spørgsmål, eller hvis der er noget der skal ændres på hjemmesiden, kan du altid skrive indenfor de første 3 måneder, og så fikser vi det gratis.

02

Skræddersyede vejledninger

Det kan være svært – især hvis man er ny til det med hjemmesider – at finde ud af, hvordan det hele fungerer. Af den grund laver vi skræddersyede vejledninger tilpasset dit behov, så du 100% selv kan tage styringen over din hjemmeside.

03

Vi arbejder til at du er tilfreds

Hos KvDesign lader vi dig selv bestemme, hvornår du tænker at arbejdet er færdigt. Det betyder, at når du siger at nu er hjemmesiden som du ønsker, jamen så overdrager vi den til dig. Vi lader ikke prisen afgøre hvor lang tid vi arbejder, for at opnå det perfekte resultat.

04

Ingen skjulte gebyrer

Vi holder os fra alle de skjulte gebyrer, og lægger kortene på bordet fra starten. Prisen er som du kender den, og du kan ikke risikere at der kommer nogen irriterende ekstra-regning. Tilfredse kunder er vores første prioritet. Og man opnår ikke tilfredse kunder ved at lade dem betale mere end aftalt.

Kan I bruge min hjælp?

Lad os hjælpe dig med at forny dit online image!

Kontakt os i formularen til venstre, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din nye hjemmeside. Vi kontakter dig indenfor 24 timer, efter du har skrevet dine oplysninger i formularen.

Oliver Vejs

Indehaver / Webudvikler

Er du i tvivl om hvad du betaler for?

Se eksempler på tidligere arbejde herunder

www.incrementumtm.dk

www.beslutsom.dk

www.futornconsulting.com

3 faktorer som spiller ind for en ny hjemmeside pris

1 – Antal undersider

Når man kigger på prisen for en ny hjemmeside, er det vigtigt at kigge på, hvor mange undersider der skal være på hjemmesiden. Det der tæller for en underside, er alle siderne ud over forsiden på en hjemmeside. Det kan f.eks. være undersider som blandt andet en “Om os”-side, eller en “Kontakt side”, eller generelt bare sider, hvor I beskriver mere om, hvad I kan levere. Undersiderne skal også designes, så de passer perfekt ind i jeres nye hjemmeside. Derfor spiller det ind for prisen på en ny hjemmeside, hvor mange undersider I ønsker der skal være.

2 – Specielle funktioner på hjemmesiden

Det er også værd at kigge på, om der skal være nogle specielle funktioner, når man kigger på prisen for en ny hjemmeside. En funktion er blandt andet muligheden for at kunden kan oversætte hjemmesiden fra dansk til engelsk, ved blot at trykke på en knap. Eller hvis du sælger ydelser, hvor prisen varierer, kan det være at der skal implementeres en prisberegner på hjemmesiden. Det er vigtigt at vide fra starten af, hvilke specielle funktioner I ønsker på hjemmesiden, for på den måde bliver det nemmere at bygge hele hjemmesiden op omkring funktionerne, og skabe det bedst mulige resultat.

3 – Designet, hvordan skal det være?

Forskellige mennesker, forskellige smage, og forskellige ønsker til opsætning af en hjemmeside. Vi aftaler altid med dig, præcist hvordan du ønsker at din nye hjemmeside skal se ud. Det er vigtigt at kigge på, hvordan eventuelle konkurrenter gør det, og har de nogle funktioner, eller designmæssige fordele, som der også kan bruges på jeres nye hjemmeside. Det er altid godt at modtage 3-5 andre hjemmesider, som I synes om, og på den måde har vi mulighed for at kigge på de hjemmesider, og skabe et overordnet resultat præcis som I ønsker at jeres nye hjemmeside skal være.