Om KvDesign

KvDesign blev startet i 2018, efter at indehaveren, Oliver, i lang tid havde gået og leget med tanken om, at den erfaring han havde fået efter at have lavet hjemmesider og webshops for sjov i fritiden, ligeså godt kunne udnyttes til at hjælpe andre.

Læs mere om os længere nede på siden

Lidt “forhistorie”…

KvDesign blev startet i 2018, efter at indehaveren, Oliver, i lang tid havde gået og leget med tanken om, at den erfaring han havde fået efter at have lavet hjemmesider og webshops for sjov i fritiden, ligeså godt kunne udnyttes til at hjælpe andre.

Sådan startede vi

Skrevet af indehaver, Oliver Vejs

Omkring sommer i 2018, gik jeg igang med at lave logoer og andet grafisk design for lokale virksomheder, såsom frisører, pizzeriaer og så videre. Herefter fik jeg ved hjælp af netværksmetoden, kontakt med flere kunder rundt i landet, som havde brug for hjælp til at få lavet grafisk design. En dag sad jeg på Amino, for at se om der var nogen der skulle have hjælp til noget grafisk design. Her faldt jeg så over et indlæg fra en bruger, som havde brug for hjælp til et logo. Jeg skrev frem og tilbage med personen, som så også skulle bruge en webshop til hans nye koncept. Jeg havde i forvejen en masse viden omkring hjemmesider, webshops og så videre, og skrev at jeg selvfølgelig kunne hjælpe. Her gik jeg så fra at lave grafisk design, til at lave hjemmesider og webshops. Kunden jeg hjalp dengang, er stadig en trofast kunde den dag i dag.

Vores mission

Vi har en mission om, at vi vil være det mest benyttede webbureau i hele verden – for man skal jo drømme stort. Lige nu prøver vi så vidt muligt, at ramme så bredt i Skandinavien, som overhovedet muligt, men vi har selvfølgelig en drøm om at kunne tilbyde hjemmesider og webshops over hele verden. Vores mission er at tilbyde kvalitets- og prisvenlige hjemmesider og webshops til virksomheder i hele verden. Vi vil gerne revolutionere i branchen, og vise, at man sagtens kan få en super lækker hjemmeside eller webshop, til en super lækker pris.

Vores koncept

Vores koncept går ud på, at vi er et webbureau som arbejder til at kunden er 100% tilfreds. Vi ved godt at tilfredse kunder ikke bare kommer af, at man siger: “Nu rækker budgettet ikke til mere, vi overfører ejerskabet til dig, tak for samarbejdet”. Det kommer man ikke langt med. Derfor tager vi kunden i hånden hele vejen igennem processen, og sørger for at kunden er 100% tilfreds før vi stopper med at arbejde. Dette er ikke afhængigt af prisen. Nogle vil måske mene at vores priser er for høje, men sandheden er bare den at vi leverer en Rolls Royce, og ikke en Fiat Panda.

Lad os tage en snak!

Vi vil meget gerne høre mere om jeres målsætninger, og ønsker. Stik os et kald i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer videre på vej.

... Modtag et prisestimat indenfor 24 timer!

Eller send os en e-mail

Webbureau Viborg