Månedlig support

 

Hos KvDesign vil vi være de billigste i Danmark til at tilbyde alle hjemmeside, og webshop ejere en månedlig support. På siden her kan du se forskellige priser på månedlig support, samt hvad løsningerne indeholder.

Månedlig support

Vi tilbyder månedlig support til alle vores kunder, som har fået lavet en hjemmeside eller webshop igennem os. Deruodver har du også mulighed for at købe månedlig support til din eksisterende hjemmeside eller webshop.

Nedenunder har vi sammensat en række forskellige løsninger som vi tilbyder. Så har du også en mulighed for at få en idé om prisen.

Hvad er prisen for månedlig support?

Prisen for månedlig support på din hjemmeside, eller webshop bestemmer du egentlig selv. Prisen bliver afgjort af, hvor mange aspekter der skal kigges på i forbindelse med din månedlige support. Skal du blot have vores standard pakke til 99 kr./måneden, så indeholder den alt fra opdatering af plugins, til en tilstandsrapport. Hvis du derimod vil have mere, såsom ubegrænset tilføjelse af tekst, billeder osv., så kan du kigge på nogle af de andre pakker. Prisen afhænger altså af, hvor stor din hjemmeside/webshop er, samt hvor meget der skal supportes hver måned. Ovenfor kan du se priserne på månedlig support.

Lad os hjælpe dig med månedlig support!

Kontakt os i formularen til venstre, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på månedlig support på din hjemmeside eller webshop. Vi kontakter dig indenfor 24 timer, efter du har skrevet dine oplysninger i formularen.

Kan I bruge min hjælp?

Lad os hjælpe dig med månedlig support!

Kontakt os i formularen til venstre, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på månedlig support på din hjemmeside eller webshop. Vi kontakter dig indenfor 24 timer, efter du har skrevet dine oplysninger i formularen.

Oliver Vejs

Indehaver / Webudvikler

Månedlig support på din hjemmeside eller webshop

Ved vores månedlige support pakker til hjemmeside eller webshop, går vi ind og sørger for at din virksomheds hjemmeside eller webshop, altid er up-to-date i forhold til opdatering af plugins, opdatering af billeder, tekst og så videre.

Opdatering af plugins på hjemmeside eller webshop

Plugins på din hjemmeside eller webshop bliver hele tiden opdateret, og der kommer hele tiden nye versioner. Derfor er det vigtigt at holde disse plugins opdateret, så ens hjemmeside eller webshop ikke går i stykker, eller kommer til at se underlig ud, hvis disse plugins ikke fungerer optimalt. Derfor er det vigtigt at opdatere dem regelmæssigt. Ved du ikke hvordan dette skal gøres, eller ønsker du blot at outsource opgaven, fordi du har meget andet vigtigt at se til i forbindelse med din virksomhed? Jamen så kan vi hjælpe dig, for helt ned til 99,- kr. om måneden.

Tilføjelse af tekst og billeder på hjemmeside eller webshop

Det er vigtigt at holde sin hjemmeside eller webshop opdateret med nye tekster og nye billeder. Både for at holde den opdateret til søgemaskinerne, men også for at give sine kunder noget nyt at kigge på. Derfor tilbyder vi, i vores supportpakker at tilføje nye billeder, samt nye tekster til din hjemmeside eller webshop, for en pris på helt ned til 99,- kr. om måneden.

Tilstandsrapport på hjemmeside eller webshop

Er du interesseret i at følge med i, hvordan din hjemmeside eller webshop klarer sig på søgemaskinerne, eller går du op i din hjemmeside eller webshops helbred? Så tilbyder vi i alle månedlige supportpakker, at tilsende dig en tilstandsrapport regelmæssigt, så du kan se alt lige fra, hvordan den rangerer på Google, til hvordan din hjemmeside eller webshops helbred har det. Dette er vigtigt at kigge på, for at sørge for at din hjemmeside eller webshop hele tiden kan performe optimalt.