Webshop

 

Hos KvDesign er vi klar til at hjælpe dig med at udvikle din nye webshop. Hvad end du i forvejen sælger på nettet, og blot skal have en ny webshop, eller hvis du sælger i fysiske butikker og ønsker at udvide dine salgskanaler, kan du med fordel kontakte os.

Webshop løsninger

Hos KvDesign tilbyder vi komplette webshop løsninger, som passer lige til din virksomhed. Vi designer og udvikler shoppen lige efter dit behov. Så for os er det underordnet, om du har brug for en standardløsning, eller en skræddersyet webshop. Lige meget hvad så står vi klar til at hjælpe dig.

Nedenunder har vi sammensat en række forskellige løsninger som vi tilbyder. Så har du også en mulighed for at få en idé om prisen.

Hvad er prisen for en ny webshop?

Prisen for en ny og professionel webshop, afhænger af forskellige faktorer. Her spiller det ind, hvilket design du ønsker, hvordan dit betalingsflow skal være, om du ønsker flere sider end produktsider, kollektionssider osv. Ydermere er det vigtigt at kigge på, om der skal være undersider, integrationer, måske en kundeklub, opsætning af fragt. Så prisen for en webshop varierer faktisk meget, og reelt set er det dig selv der bestemmer hvad den skal koste, alt efter hvad du ønsker.

Det siger vores kunder

Jeg har prøvet det af flere omgange at få en shop op og kører, men denne gang fik jeg hjælp af en ualmindelig dygtig ung mand Oliver Vejs fra KvDesign til at sætte shoppen op.

Det har været ualmindeligt godt at have ham med på side linien. Jeg vil stærkt anbefale ham, hvis andre kunne tænke sig at lave en webshop, at man bruger en så kompetent wepshop opsætter som Oliver.

 

Jan Fischer

Indehaver, JFN-musik

Altid god service!

Hos Beslutsom har vi brugt KvDesign flere gange.

Kavliteten er i top.
Ideerne fantastiske!

Det er ikke sidste gang vi bruger KvDesign.

 

Christoffer A. Rimestad

Indehaver, Beslutsom

Ny webshop?

Hvorfor vælge KvDesign?

01

3-måneders gratis service

Efter vi har overleveret shoppen til dig, yder vi gratis service i 3 måneder efter. Det betyder, at hvis du har spørgsmål, eller hvis der er noget der skal ændres på shoppen, kan du altid skrive indenfor de første 3 måneder, og så fikser vi det gratis.

02

Skræddersyede vejledninger

Det kan være svært – især hvis man er ny til det med webshops – at finde ud af, hvordan det hele fungerer. Af den grund laver vi skræddersyede vejledninger tilpasset dit behov, så du 100% selv kan tage styringen over din webshop.

03

Vi arbejder til at du er tilfreds

Hos KvDesign lader vi dig selv bestemme, hvornår du tænker at arbejdet er færdigt. Det betyder, at når du siger at nu er webshoppen som du ønsker, jamen så overdrager vi den til dig. Vi lader ikke prisen afgøre hvor lang tid vi arbejder, for at opnå det perfekte resultat.

04

Ingen skjulte gebyrer

Vi holder os fra alle de skjulte gebyrer, og lægger kortene på bordet fra starten. Prisen er som du kender den, og du kan ikke risikerer at der kommer nogen irriterende ekstra-regning. Tilfredse kunder er vores første prioritet. Og man opnår ikke tilfredse kunder ved at lade dem betale mere end aftalt.

Kan I bruge min hjælp?

Lad os hjælpe dig med din nye webshop!

Kontakt os i formularen til venstre, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din nye webshop. Vi kontakter dig indenfor 24 timer, efter du har skrevet dine oplysninger i formularen.

Oliver Vejs

Indehaver / Webudvikler

Er du i tvivl om hvad du betaler for?

Se eksempler på tidligere arbejde herunder

www.plakatsnedkeren.dk

www.postertown.de

www.gvino.dk

Shopify Webshop

Når det er blevet tid til at udvide sine salgskanaler, eller når man blot ønsker at komme igang med en webshop, er det vigtigt at finde den løsning der passer dig allerbedst. Hos KvDesign bruger vi altid Shopify til at bygge webshops i. Vi er tilmed også Shopify Partner, med mere end 5 års erfaring på platformen.

Hvad er Shopify? 

Shopify er en e-handelsvirksomhed, som blev stiftet i år 2006. På Shopify kan man mange ting, og det er en platform som der i den grad har udviklet sig igennem årene. Shopify er den foretrukne platform, når det kommer til at lave en ny webshop. Hos Shopify tilbyder de 24/7 support, både på dansk og engelsk. Det er det mest brugervenlige system at drive webshop i, så det er let for dig at gå ind og rette i ting efterfølgende. Faktisk er der over 500.000 Shopify butikker i verden, som tilsammen har skabt over 40 milliarder dollars ($) i salg.

Hvorfor vælge Shopify som webshop-løsning?

Shopify er klart det foretrukne system, når det kommer til at skulle have en ny webshop. Andre vælger måske et system som WordPress WooCommerce, men hvis man bare vil have noget der ser lækkert ud, konverterer godt, er nemt at redigere i efter – ja, faktisk hele pakken – så skal man vælge Shopify. Du får selvfølgelig også skræddersyede vejledninger med, så du nemt selv kan finde ud af det, der måtte forekomme lidt svært at finde ud af. 

Billige priser hos Shopify

Det er ikke gratis at drive en webshop, der vil være omkostninger – det giver sig selv. Man kan få Shopify til et månedligt beløb på helt ned til 29$. Svarende til lige knap 180,- kroner. Med i prisen får man dog en webshop der ikke svarer til en butik der ligger i et indkøbscenter 80 km væk fra alle mennesker. Man får adgang til support 24/7, og så får man adgang til den bedste platform at drive sin webshop på.