Support til hjemmeside og webshop

Med vores supportpakker sørger vi for at din hjemmeside eller webshop hele tiden er opdateret og sikker

Se vores pakker her på siden

Support på hjemmeside eller webshop

Månedlig support priser

Billig og god

p

Den standard

✓ Opdatering af plugins

✓ Optimering af nye billeder

✓ Ændring af maks. 5 tekster

✓ Ændring af maks. 5 billeder

✓ Optjek på backend

✓ Optjek på certifikater

✓ Optjek af SEO-tilstand

✓ Tilstandsrapport

249,-/måneden

Ekskl. moms

Mest populær

p

Den grundige

✓ Opdatering af plugins

✓ Optimering af nye billeder

✓ Ændring af maks. 25 tekster

✓ Ændring af maks. 25 billeder

✓ Optjek på backend

✓ Optjek på certifikater

✓ Optjek af SEO-tilstand

✓ Opdatering af undersider

✓ Tilføj én ny side om måneden

✓ Tilstandsrapport

495,-/måneden

Ekskl. moms

Til den kvalitetsbevidste

p

Skræddersyet

✓ Opdatering af plugins

✓ Optimering af nye billeder

✓ Ubegrænset ændring af tekster

✓ Ubegrænset ændring af billeder

✓ Optjek på backend

✓ Optjek på certifikater

✓ Optjek af SEO-tilstand

✓ Opdatering af undersider

✓ Tilføj 3 nye sider om måneden

✓ Optjek af tredjeparts tjenester

✓ Tilstandsrapport

1.260,-/måneden

Ekskl. moms

Support fra 249,-/måneden til hjemmeside eller webshop

Hvad er prisen for månedlig support?

Prisen for månedlig support på din hjemmeside, eller webshop bestemmer du egentlig selv. Prisen bliver afgjort af, hvor mange aspekter der skal kigges på i forbindelse med din månedlige support. Skal du blot have vores standard pakke til 249 kr./måneden, så indeholder den alt fra opdatering af plugins, til en tilstandsrapport. Hvis du derimod vil have mere, såsom ubegrænset tilføjelse af tekst, billeder osv., så kan du kigge på nogle af de andre pakker. Prisen afhænger altså af, hvor stor din hjemmeside/webshop er, samt hvor meget der skal supportes hver måned. Ovenfor kan du se priserne på månedlig support.

Månedlig support på hjemmeside

Med en månedlig supportpakke hos KvDesign, sørger vi for at din hjemmeside altid er opdateret og sikker, både for besøgende, men også at den er uinteressant for hackere. Det kan være en dyr omgang at få månedlig support på sin hjemmeside. Det vil vi gerne gøre op med. Derfor tilbyder vi hos KvDesign i Viborg, en månedlig support der koster fra 249,- kr./måneden. Det vil altså sige, at du for kun 249,- kr./måneden kan holde fuldt fokus på at drive din forretning, uden at skulle tænke på om din hjemmeside kører som den skal. For vi sørger for at opdatere alle plugins på din hjemmeside, samt vi sørger for at den er sikker. Derudover får du også mulighed for at få ændret både tekst og billeder på din hjemmeside. Vi ser det som en super god løsning, at man for 249,- kr./måneden kan betale sig fra at ens hjemmeside hele tiden er oppe at køre helt uden problemer!

Hvad indeholder supporten?

Øverst på siden kan du se hvad de forskellige pakker indeholder. Fælles for dem alle er dog, at de alle indeholder sikkerhed, vedligeholdelse og optjek. Det vil sige, at vi på alle pakker går ind og sørger for at din hjemmeside er sikker, altid opdateret, samt vi tjekker hele tiden op på, hvordan det står til med din hjemmeside. Er den for eksempel blevet langsom, og trænger til en hastighedsoptimering? Har der været hacking-forsøg? Skal der ændres noget så den bliver mere sikker? Og så videre…

Derudover får du i alle pakker også mulighed for at kunne ændre tekst og billeder. Det fungerer så let, at du bare skriver til os, når der er noget du gerne vil have ændret, og så går vi ind og ændrer det. Ændringerne er typisk lavet indenfor 10 timer. Dette er uafhængigt af hvilken pakke du vælger.

Lad os tage en snak!

Vi vil meget gerne høre mere om jeres målsætninger, og ønsker. Stik os et kald i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer videre på vej.

... Modtag et prisestimat indenfor 24 timer!

Eller send os en e-mail