Derfor er det vigtigt med et SSL-certifikat

Derfor er det vigtigt med et SSL-certifikat

Skrevet af indehaver, Oliver Vejs

Online sikkerhed for dine kunder

Med et SSL-certifikat på din hjemmeside eller webshop, sørger du for at det er sikkert for dine kunder at besøge dig på nettet. Et SSL-certifikat, tilføjer en HTTPS adresse til dit domæne, fremfor en HTTP, hvilket gør at de data, såsom e-mail, telefonnummer og sågar kortoplysninger, som dine kunder indtaster på din hjemmeside eller webshop, bliver holdt sikre og krypteret. Det ser man blandt andet også på safari browseren, når man besøger en hjemmeside eller webshop, at der nogle gange står “Ikke sikker” bagved domænet. Dette skyldes at der mangler et SSL-certifikat på siden, hvilket medfører at de oplysninger man indtaster på siden, kan ende i de forkertes hænder. Derfor er det vigtigt for dig som hjemmeside- eller webshopejer at have et SSL-certifikat.

Pris på SSL-certifikat

Hos de fleste domæneudbydere, er det gratis at få et SSL-certifikat. Dog kan det nogle steder også koste helt op imod 1.000,- kroner. Den løsning vi anbefaler hos KvDesign til WordPress hjemmesider, er dog bare at få et gratis SSL-certifikat, og så sætter vi det op med Really Simple SSL. Vi tilbyder ikke nogle specifikke løsninger til Shopify Webshops, da alle webshops lavet i Shopify automatisk kommer med et SSL-certifikat. Så det skal man ikke tænke på der.

Webdesigner Oliver Vejs fra KvDesign. KvDesign er et webbureau beliggende i Viborg.

Må jeg tilbyde min hjælp?

Står du og mangler hjælp til din hjemmeside eller webshop? Så vil jeg meget gerne tilbyde min hjælp. Mit navn er Oliver, og jeg er indehaver af KvDesign. Med mange års erfaring i henholdsvist Shopify og WordPress, ved jeg hvad der skal til for at en hjemmeside eller webshop performer på top-niveau.

Udfyld blot kontaktformularen, og så vender jeg tilbage indenfor 24 timer.

Lad os tage en snak!

Vi vil meget gerne høre mere om jeres målsætninger, og ønsker. Stik os et kald i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer videre på vej.

... Modtag et prisestimat indenfor 24 timer!

Eller send os en e-mail

Webbureau Viborg