Fordelene ved en Shopify Webshop

Fordelene ved en Shopify Webshop

Skrevet af indehaver, Oliver Vejs

Ekstrem brugervenlighed

Shopify er et af de mest brugervenlige systemer, når det kommer til at drive en webshop. Det er super nemt på Shopify for nybegyndere, at gå ind og ændre tekst og billeder. Shopify er helt klart den bedste mulighed, til de personer som ønsker en komplet løsning uden alle mulige tekniske udfordringer, men hvor det hele bare spiller maks. fra starten. Derudover er Shopify også ekstremt brugervenligt for dem der besøger siden. Når man laver en webshop igennem Shopify, så er den automatisk optimeret til alle enheder, hvorimod hvis man laver en webshop i f.eks. WordPress (WooCommerce), så skal man selv ind og optimere den til alle enheder. Det er også super nemt for dine kunder at finde rundt på en Shopify webshop, og en webshop i Shopify tager selv dine kunder i “hånden” og guider dem fra læg-i-kurv til et køb.

24/7 support

Vælger man en Shopify løsning, er der 24/7 support med i alle pakker. Der er forskellige måder at få fat i Shopify’s support på, blandt andet via mail, eller via deres engelske chatsystem. De er super gode til at hjælpe hvis man har spørgsmål, det er hurtigt at komme igennem til en medarbejder, og de kan hjælpe med det tekniske. Derudover følger de også op på mail, hvis de finder ud af noget nyt i ens “sag”, eller hvis der var noget de lige glemte at få fortalt. 

Sikkerhed og pålidelighed

En anden fordel ved Shopify er den sikkerhed og pålidelighed, de tilbyder. Sikkerhed er afgørende for en webshop, fordi den beskæftiger sig med fortrolige personlige og finansielle oplysninger om kunderne. Ligeledes skal den altid være tilgængelig online. Både sikkerhed og pålidelighed, er noget som Shopify vægter højt, ligesom de hele tiden opgraderer og vedligeholder deres system.

Shopify’s priser

Shopify’s priser er også en klar fordel ved platformen. Det er super billigt at have en Shopify løsning. Faktisk koster det helt ned til 29$/måneden, hvilket også er den løsning vi normaltvist anbefaler, da den bare fungerer. Derudover har Shopify også deres egen betalingsløsning, hvor man blot betaler et lille gebyr til Shopify pr. transaktion og så kan man tage imod kortbetalinger på ens webshop. 

Betalingsløsninger

Shopify tilbyder deres egen betalingsløsning, hvor man – som tidligere nævnt – blot betaler et lille gebyr til Shopify pr. transaktion og så har man mulighed for at tage imod kortbetalinger på sin webshop. Dog findes der også en masse tredjepartsløsninger såsom Bambora osv. Disse løsninger er også super nemme at integrere med Shopify, og det fungerer også bare. Med de fleste tredjepartsløsninger har man mulighed for at tage imod f.eks. MobilePay på sin webshop.

Webdesigner Oliver Vejs fra KvDesign. KvDesign er et webbureau beliggende i Viborg.

Må jeg tilbyde min hjælp?

Står du og mangler hjælp til din hjemmeside eller webshop? Så vil jeg meget gerne tilbyde min hjælp. Mit navn er Oliver, og jeg er indehaver af KvDesign. Med mange års erfaring i henholdsvist Shopify og WordPress, ved jeg hvad der skal til for at en hjemmeside eller webshop performer på top-niveau.

Udfyld blot kontaktformularen, og så vender jeg tilbage indenfor 24 timer.

Lad os tage en snak!

Vi vil meget gerne høre mere om jeres målsætninger, og ønsker. Stik os et kald i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer videre på vej.

... Modtag et prisestimat indenfor 24 timer!

Eller send os en e-mail

Webbureau Viborg