Fordelene ved en WordPress hjemmeside

Fordelene ved en WordPress hjemmeside

Skrevet af indehaver, Oliver Vejs

Brugervenligt CMS

WordPress er et system, som bliver brugt til mange hjemmesider over hele verden. WordPress startede ud med at være et system, som blev brugt til at blogge på, men er senere hen blevet mere og mere populært blandt folk som ønsker at have en professionel hjemmeside, hvor de blandt andet kan fremvise ydelser, priser og så videre. Vores egen hjemmeside er blandt andet også lavet i WordPress, og alle de hjemmesider vi udarbejder bliver ligeledes lavet i WordPress.

Plugins

Der er over 54.000 plugins, gratis og betalt, til WordPress brugere. Disse plugins gør det muligt at tilpasse din hjemmeside, så den bliver lige præcist som du ønsker. Hvis du f.eks. ønsker at lave nogle specifikke ændringer på din hjemmeside, er der ret stor chance for, at der findes et plugin til det så du kan lave lige den ændring du ønsker. Hvis du f.eks. ønsker at have en prisberegner på din hjemmeside, er der rig mulighed for at finde et prisberegner plugin som du kan integrere på hjemmesiden.

SEO

Vigtigheden for god SEO er på sit højeste lige nu. WordPress gør et godt arbejde med, at sørge for at man let kan skabe et overblik over, hvordan ens side rangerer på søgemaskinerne. Det kan man blandt andet gøre gennem et plugin som Yoast SEO, som vi også anbefaler hos KvDesign. Der findes dog mange forskellige plugins, som kan hjælpe med content optimering, meta tags, nøgleord og meget mere. Der findes ikke en bedre platform en WordPress når det kommer til SEO.

Responsivitet

WordPress har tusindvis af tilgængelige temaer. Generelt er disse temaer meget pålidelige, når det kommer til at være responsive. Med øget besøgstal fra mobile enheder, er det vigtigt at brugeroplevelsen er god hele vejen rundt på alle enheder, fra computer, til tablet, til mobil. Her gør WordPress et godt stykke arbejde. 

WordPress og KvDesign

Hos KvDesign benytter vi WordPress til at bygge alle hjemmesider i, som ikke er webshops. Det har vi gjort igennem alle 5 år, og det bliver vi helt sikkert også ved med fremadrettet. Vi har en masse erfaring på platformen, og vi ved hvad vi laver når vi arbejder i WordPress. Derfor anbefaler vi også WordPress til alle nybegyndere, som ønsker at prøve at lave en hjemmeside selv, da det bare er et super let system at bruge. Vi sørger selvfølgelig for, at alle WordPress hjemmesider vi leverer, er fuldt optimeret, og kommer med vejledninger til hvordan man ændrer f.eks. tekst og billeder.

Kan I bruge min hjælp?

Brug for hjælp til en WordPress hjemmeside?

Kontakt os i formularen til venstre, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din nye hjemmeside. Vi kontakter dig indenfor 24 timer, efter du har skrevet dine oplysninger i formularen. Læs mere om vores ydelser og se priser ved at klikke hér.

Oliver Vejs

Indehaver / Webudvikler